VSAA izziņa

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra

Informācija atjaunota 20.12.2023.

Studenti, Nodarbinātie, Bezdarbnieki, Pensionāri, Personas ar īpašām vajadzībām, Personas ar zemiem ienākumiem, Citi Saņēmēji
Apliecināta identitāte Autentifikācijas līmenis

Šis e-pakalpojums nodrošina iespēju iedzīvotājiem pieprasīt un saņemt informāciju par pieprasītāju no VSAA sistēmā uzkrātajiem datiem. Iespējams iegūt informāciju par sociālās apdrošināšanas iemaksām un apdrošināšanas periodiem; Pensiju 2.līmeņa dalībnieka konta izraksts; Informācija par prognozējamo vecuma pensijas apmēru; Informācija par reģistrēto darba stāžu līdz 1996.gadam; Informācija par piešķirtajiem VSAA pakalpojumiem; Informācija par ieturēto ienākuma nodokli no pensijas vai pabalsta; Informācija par izmaksai nosūtīto pensiju, pabalstu, atlīdzību; Informācija par dalību pensiju 2.līmenī; Informācija par veiktajiem VSAA maksājumiem un no tiem ieturēto ienākuma nodokli (ienākumu deklarēšanai); Informācija par ieturējumiem no VSAA veiktajiem maksājumiem; Informācija par pensiju 1. līmeņa kapitālu; Informācija par pensiju 2.līmeņa uzkrātā kapitāla mantošanu.

  • 1.
    Pakalpojuma saņemšanas procesa apraksts

    Lai pieprasītu elektroniski sagatavotu izziņu, nepieciešama autorizēšanās ar kādu no latvija.gov.lv piedāvātajiem autentificēšanās rīkiem.

  • 1.
    Kontaktinformācija
    Nosaukums:
    Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra
    Reģistrācijas numurs:
    90001669496
    Papildu informācija:
    konsultacijas@vsaa.gov.lv

Pakalpojumu kanāli: