Telpu un aprīkojuma nodrošināšana nevalstiskajām organizācijām (Rīgas valstspilsēta)

Rīgas valstspilsētas pašvaldība

Informācija atjaunota 22.08.2024.

Nospiežot pogu "Pieprasīt pakalpojumu", Jūs tiksiet pārvirzīts uz e-adresi
Fiziskās personas, Juridiskās personas Saņēmēji

Rīgas Apkaimju iedzīvotāju centra (turpmāk – RAIC) lietošanā esošo Rīgas valstspilsētas pašvaldības (turpmāk – Rīga) telpu un aprīkojuma izmantošana biedrību, nodibinājumu un reliģisko organizāciju (turpmāk – NVO) pasākumiem ar mērķi Rīgā veicināt sabiedrības integrāciju, sekmēt aktīvu un atbildīgu iedzīvotāju līdzdalību, veidot iekļaujošu un saliedētu sabiedrību.

  • 1.
    Pakalpojuma saņemšanas procesa apraksts

    1. Pakalpojuma pieprasīšana Telpu vai aprīkojuma lietošanai jāpiesakās, iesniedzot pieteikumu NVO atbalsta sektoram. Pieteikumu telpu lietošanai aizpilda elektroniski tīmekļa vietnē apkaimes.lv sadaļā “Integrācija/Par NVO namu/Telpu lietošana/Telpu rezervācijas pieteikums” (https://apkaimes.lv/integracija/par-nvo-namu/rezervacija). Pēc apstiprinājuma saņemšanas pieteikums jāparaksta un jāiesniedz līdz pasākuma norisei. Pieteikumu aprīkojuma lietošanai aizpilda un paraksta veidlapas formātā. Veidlapa pieejama tīmekļa vietnē apkaimes.lv sadaļā “Integrācija/Par NVO namu/Telpu lietošana” (https://apkaimes.lv/integracija/par-nvo-namu/telpu-lietosana). Pieteikums jāparaksta NVO paraksttiesīgajai personai ar drošu elektronisko parakstu, kas satur laika zīmogu un jāiesniedz vienā no šiem veidiem: - nosūtot uz elektroniskā pasta adresi nvonams@riga.lv, - nosūtot uz RAIC oficiālo e-adresi. 2. Pakalpojuma saņemšana Telpas ir pieejamas atbilstoši Pieteikumā telpu lietošanai norādītajam datumam un laikam, ko apstiprinājis NVO sektors. Aprīkojuma saņemšanai ne agrāk kā divas darba dienas pirms pasākuma pakalpojuma saņēmējs un NVO atbalsta sektora atbildīgais darbinieks vienojas par aprīkojuma nodošanas vietu un laiku. Aprīkojums pieteicējam tiek nodots ar pieņemšanas un nodošanas aktu, kuru paraksta pakalpojuma saņēmējs un NVO atbalsta sektora darbinieks. Telpas pieejamas: NVO namā, Ieriķu ielā 43A, Rīgā Eduarda Smiļģa ielā 46, Rīgā Brīvības gatvē 266, Rīgā Daugavpils ielā 31, Rīgā Vidrižu ielā 1C, Rīgā Gobas ielā 6A, Rīgā Aprīkojuma saņemšana: NVO namā, Ieriķu ielā 43A, Rīgā

  • 1.
    Dokumenti un veidlapas

    NVO, kas darbojas Rīgā, savā darbībā ir iesaistījušas dažādas sabiedrības grupas (tajā skaitā sociālās, etniskās un citas), veicina starpkultūru dialogu un iecietību sabiedrībā, sekmē diskriminācijas mazināšanu un pilsoniskās sabiedrības attīstību, atbalsta brīvprātīgo darbu, veicina jauniebraucēju integrāciju, un kuru rīkoto aktivitāšu labuma guvēji ir Rīgas iedzīvotāji. Īpašie nosacījumi: Pakalpojuma saņēmējam nav nodokļu un citu valsts vai pašvaldību noteikto obligāto maksājumu parāda, kas pārsniedz 150 euro; Pakalpojuma saņēmējs ir izpildījis visas līgumsaistības pret Rīgas valstspilsētas pašvaldību, kurām iestājies izpildes termiņš; Pakalpojuma saņēmējam nav pasludināts maksātnespējas process, netiek īstenots tiesiskās aizsardzības process, netiek īstenots ārpustiesas tiesiskās aizsardzības process, nav uzsākta bankrota procedūra, nav piemērota sanācija vai mierizlīgums, tas netiek apsūdzēts noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijā un starptautisko un nacionālo sankciju pārkāpšanas regulējuma neievērošanā, tā saimnieciskā darbība nav izbeigta vai apturēta vai tas neatbilst valsts tiesību aktos noteiktajiem kritērijiem, lai tam pēc kreditoru pieprasījuma piemērotu maksātnespējas procedūru. Pakalpojums netiek sniegts politisku, militāru vai reliģisku aktivitāšu rīkošanai vai līdzdalībai tajās. Rīkojot pasākumu, nav pieļaujams gūt ienākumus vai noteikt dalības maksu, kas būtu obligāta pasākuma dalībniekiem.

  • 1.
    Kontaktinformācija
    Nosaukums:
    Rīgas valstspilsētas pašvaldība
    Reģistrācijas numurs:
    90011524360
    Papildu informācija:
    Bezmaksas informatīvais tālrunis 80000800, www.riga.lv

Pakalpojumu kanāli:

  • 1.
    Klātienes kanāli
    Citi klātienes kanāli:
    Rīgas Apkaimju iedzīvotāju centra Nevalstisko organizāciju sektors
    Adrese:
    Ieriķu iela 43A, Rīga, LV-1084
    Darba laiki:
    Pirmdiena 08:30 - 17:00
    Otrdiena 08:00 - 17:00
    Trešdiena 08:00 - 17:00
    Ceturtdiena 08:00 - 17:00
    Piektdiena 08:00 - 15:00
    Sestdiena -
    Svētdiena -