Asenizācijas pakalpojumu sniegšanas reģistrēšana (Aizkraukles novada pašvaldība)

Aizkraukles novada pašvaldība

Informācija atjaunota 02.11.2023.

Nospiežot pogu "Pieprasīt pakalpojumu", Jūs tiksiet pārvirzīts uz e-adresi

Decentralizētos kanalizācijas pakalpojumus ir tiesīgs sniegt asenizators, kurš atbilst Aizkraukles novada domes 2022.gada 20.oktobra saistošo noteikumu Nr.2022/30 “Par decentralizēto kanalizācijas pakalpojumu sniegšanas un uzskaites kārtību Aizkraukles novadā” noteiktajām prasībām un ir reģistrējies Aizkraukles novada pašvaldībā.

  • 1.
    Pakalpojuma saņemšanas procesa apraksts

    2. Iesnieguma izskatīšana Iesniegums tiek uzskatīts par saņemtu ar brīdi, kad ir iesniegti visi noteikumos norādītie nepieciešamie dokumenti. 1. Pakalpojuma pieprasīšana 1. solis /Pakalpojuma pieprasīšana Papildus MK 2017.gada 27.jūnija noteikumos Nr.384 noteiktajām reģistrācijas prasībām asenizators iesniedz iesniegumu (pielikums), kuram pievieno informāciju, kas apliecina, ka: 1. tas ir tiesīgs veikt kravas autopārvadājumus vai pašpārvadājumus Latvijas Republikas teritorijā, izņemot, ja pakalpojums tiks sniegts ar traktortehniku, izmantojot asenizācijas mucu; 2. iesnieguma iesniegšanas dienā asenizatoram Latvijā nav nodokļu parādu, tai skaitā, valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu parādu, kas kopsummā pārsniedz 150 euro; 3. ir noslēgts līgums ar Ūdenssaimniecības pakalpojumu sniedzēju – notekūdeņu attīrīšanas iekārtu un/vai centralizētās kanalizācijas sistēmas speciāli izveidotās notekūdeņu pieņemšanas vietas īpašnieku par notekūdeņu un nosēdumu pieņemšanu. 3. Pakalpojuma saņemšana Ja asenizators atbilst visām prasībām, - Pašvaldība 3 darba dienu laikā pēc lēmuma pieņemšanas publicē pašvaldības tīmekļa vietnē https://www.aizkraukle.lv/lv/asenizatoru-registrs informāciju par asenizatora reģistrāciju normatīvo aktu noteiktajā kārtībā. Reģistrācijas neveikšanas gadījumā nosūta rakstveida informāciju asenizatoram par trūkumiem, kas konstatēti reģistrācijas iesnieguma izskatīšanas gaitā, un norāda to novēršanas termiņu. Gadījumā, ja trūkumi netiek novērsti norādītajā termiņā, asenizatora reģistrācijas iesniegums tiek uzskatīts par neiesniegtu un saņemtie dokumenti tiek atgriezti asenizatoram.

  • 1.
    Pārsūdzēšana

    Asenizators ir tiesīgs apstrīdēt lēmumu par anulēšanu Administratīvā procesa likumā noteiktajā kārtībā, iesniedzot rakstveida iesniegumu Aizkraukles novada pašvaldībā, savukārt pašvaldības pieņemto lēmumu var pārsūdzēt Administratīvajā rajona tiesā.

  • 1.
    Kontaktinformācija
    Nosaukums:
    Aizkraukles novada pašvaldība
    Reģistrācijas numurs:
    90000074812

Pakalpojumu kanāli: