Interešu izglītības programmu licencēšana un pedagogu profesionālās kompetences pilnveides programmu saskaņošana (Kuldīgas novads).

Kuldīgas novada pašvaldība

Informācija atjaunota 02.04.2024.

Nospiežot pogu "Pieprasīt pakalpojumu", Jūs tiksiet pārvirzīts uz e-adresi
Fiziskās personas, Juridiskās personas Saņēmēji

Interešu izglītības programmas licences un pedagogu profesionālās kompetences pilnveides programmas saskaņojuma saņemšanai fiziska vai juridiska persona, kuras darbību reglamentējošā dokumentā paredzēta pedagogu profesionālās kompetences pilnveide, pašvaldībā, kuras administratīvajā teritorijā programma tiek īstenota, iesniedz iesniegumu un programmu.

  • 1.
    Pakalpojuma saņemšanas procesa apraksts

    1. Pieteikuma iesniegšana Lai saņemtu interešu izglītības programmas licenci, pedagogu profesionālās kompetences pilnveides programmas saskaņojumu, personai jāiesniedz: 1) iesniegums, kurā norādīts - fiziskai personai: vārds uzvārds, personas kods, deklarētās un faktiskās dzīvesvietas adrese, tālruņa numurs, e-pasta adrese, programmas nosaukums, programmas apjoms, - juridiskai personai: juridiskās personas nosaukums, reģistrācijas numurs, adrese, tālruņa numurs, e-pasta adrese, programmas nosaukums, programmas apjoms, kontaktpersonas vārds, uzvārds, tālruņa numurs, e-pasta adrese; 2) programma, norādot mērķi, plānotos sasniedzmos rezultātus, mērķauditoriju, programmas ilgumu stundās, satura apguves plānu (sasniedzamais mācīšanās rezultāts, temats, apakštemati, paredzētais stundu skaits), informāciju par programmas materiālo nodrošinājumu; 3) personas (lektora) izglītības dokumenta kopijas, CV; 4) dokumenta (apliecības) paraugs; 5) fiziskai personai - privātprakses sertifikāta kopija; 6) dokuments, kas apliecina par nodrošinājumu ar vietu un telpām programmas īstenošanai. 2. Apstrāde un licences, saskaņojuma saņemšana Izglītības pārvaldes speciālists sagatavo lēmuma projektu, izskata Komisija, kas izvērtē iesniegtās programmas. Lēmumu par licences, saskaņojuma izsniegšanu vai atteikumu izsniegt licenci, saskaņojumu, kā arī anulēt izsniegto licenci, saskaņojumu pieņem Komisija. Par licences, saskaņojuma anulēšanu programmas īstenotājs tiek informēts rakstveidā 10 darbdienu laikā pēc Komisijas lēmuma pieņemšanas. Licence, saskaņojums tiek izsniegts uz laiku līdz trīs gadiem, stājas spēkā Komisijas lēmumā norādītajā laikā. Licences, saskaņojumi, kuri pieprasītājam izsniegti, ir derīgi līdz tajos norādītā termiņa beigām. Licenci, saskaņojumu izsniedz tā pieprasītājam vai pilnvarotai personai elektroniskā veidā, parakstītu ar drošu elektronisku parakstu, nosūtot uz iesniegumā norādīto e-pasta adresi vai e-adresi.

  • 1.
    Dokumenti un veidlapas

    Saziņai telefoniski: (+371) 25484293; (+371) 63350635. Kuldīgas novada domes Izglītības komisijai (turpmāk – Komisija) ir tiesības pieprasīt papildu informāciju un dokumentus, kas nepieciešami licences, saskaņojuma izsniegšanai. Ja iesniegtajos dokumentos nav pietiekamu ziņu jautājuma objektīvai izlemšanai, Komisija atliek jautājuma izskatīšanu un informē par to licences, saskaņojuma pieprasītāju. Ja noteiktajā termiņā pieprasītā informācija vai dokumenti netiek iesniegti, Komisijai ir tiesības pieņemt lēmumu par atteikumu izsniegt licenci, saskaņojumu. Ja Komisija pieņem lēmumu atteikt programmas licencēšanu, saskaņošanu, pēc Komisijas lēmumā norādīto trūkumu novēršanas personai ir tiesības atkārtoti iesniegt pieteikumu attiecīgās programmas īstenošanai. Licence, saskaņojums tiek izsniegts 5 darbdienu laikā pēc lēmuma pieņemšanas dienas. Komisija jebkurā laikā ir tiesīga pārbaudīt programmu īstenošanu.

  • 1.
    Kontaktinformācija
    Nosaukums:
    Kuldīgas novada pašvaldība
    Reģistrācijas numurs:
    90000035590
    Papildu informācija:
    pakalpojumu nodrošina: Kuldīgas novada pašvaldības iestāde "Kuldīgas novada Izglītības pārvalde", adrese: Baznīcas iela 9, Kuldīga, Kuldīgas novads, LV-3301; tālruņa numurs: (+371) 25484293, (+371) 63350635; e-pasts: izglitiba@kuldigasnovads.lv.

Pakalpojumu kanāli:

  • 1.
    Klātienes kanāli
    Citi klātienes kanāli:
    Kuldīgas novada pašvaldības iestāde "Kuldīgas novada Izglītības pārvalde"
    Adrese:
    Baznīcas iela 9, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
    Darba laiki:
    Pirmdiena 08:00 - 18:00
    Otrdiena 08:00 - 17:00
    Trešdiena 08:00 - 17:00
    Ceturtdiena 08:00 - 17:00
    Piektdiena 08:00 - 16:00
    Sestdiena -
    Svētdiena -